Smart AS Solutions

Ulazak

Otvoriti kapiju, ulazna vrata i ući u stan – potpuno uobičajen proces, zar ne? Ali se sigurno desilo i tebi, da ti ključ nije bio pri ruci…
Pierre obezbeđuje komfor i sigurnost, sve otključava i zaključava, aktivira alarmni sistem ili otvara garažna vrata. Sve se dešava automatski, kada i na koji način ti želiš.

Otvaranje vrata i kapije bez ključa, čak i sa daljine

Bilo bi sjajno da ne moraš više da razmišljaš o ključevima, zar ne? Teški su, nemaju svoje mesto, uvek se zagube ili smetaju u džepu.
Sa Pierre-om možeš da zaboraviš na njih!
Iako ostaje mogućnost da koristiš obične ključeve, život će ti postati mnogo jednostavniji!

Od nekoliko opcija, najjednostavnija je otvaranje vrata i kapija pomoću Pierre mobilne aplikacije.
Dodatna prednost je, što ovo možeš uraditi i sa daljine. Ukoliko ti neko dođe kada nisi kod kuće, a želiš da ga pustiš unutra, to možeš učiniti jednim klikom.

Ulazak pomoću RFID ili brojčane šifre

Ova opcija pruža više mogućnosti i prednosti. Na primjer, ukoliko tvoje dijete još nema mobilni telefon, alternativno može da se koristi i RFID kartica za jednostavan ulazak. Kartica može da bude u obliku narukvice, lančića ili plišanog medvjedića, pomoću kojih se otvaraju vrata kada se približe čitaču.

Pored opcije sa RFID karticom, možeš da se opredijeliš i za brojčanu šifru.

Zamisli samo, koliko je jednostavno rješenje da spremačici ili baštovanu osiguraš karticu ili brojčanu šifru, koju će moći da koristi isključivo radnim danima. Isto tako, važenje kartice ili šifre može da se ukine u trenutku, stoga ne treba da te brine pitanje vraćanja ključa ili potrebe mijenjanja brave.

Sigurnost prije svega – sinhronizacija alarma

Prilikom osmišljavanja Pierrea, sigurnost nam je bila na prvom mjestu. Sigurnosni protokol garantuje da ćeš kapije i vrata moći da otvoriš samo ti, ili korisnik kojem ti to dozvoliš. Pristup trećim licima je u potpunosti onemogućen.

Pierre može da se koristi i kao alarmni sistem, pa je obogaćen funkcijama koje olakšavaju svakodnevicu.

Možeš da podesiš da se alarmni sistem automatski aktivira kada napustiš svoj dom. Kad se vratiš kući i otvoriš kapiju, alarm se deaktivira. Jedan problem manje – sigurno više nećeš zaboraviti da aktiviraš alarm.

Udobna, personalizovana rješenja

Otvaranje vrata i kapije sa daljine

Pomoću aplikacije bilo kad, bilo koga možeš da pustiš u svoj dom, svega jednim klikom. Ovlašćenja za ulazak za razna lica možeš modifikovati i sa daljine.

Ulazak bez ključa

Više nećeš morati da nosiš ključeve sa sobom. Na raspolaganju ti je nekoliko opcija za ulazak bez ključa.

Ušteda energije

Kad je pametna rasvjeta u pitanju, neće se desiti da interna ili eksterna svjetla uzalud troše energiju. Pierre štedi novac i energiju!

Ulazak pomoću magnetne kartice

Za ulazak možeš da koristiš i magnetnu (RFID) karticu, koja je praktična i lako se skladišti. Ovo je najlakša opcija, ukoliko nekome želiš da obezbediš privremeni pristup.

Ulazak pomoću brojčane šifre

Za još veću sigurnost, možeš da koristiš brojčanu šifru za otvaranje vrata, tako da ti ni prazna baterija telefona neće predstavljati problem, a vrata se i dalje otvaraju bez ključa.

Opcije za djecu

Pierre osigurava potpunu sigurnost za najmlađe. Podesi koja vrata ili prozore dijete može da otvori i traži obavještenje o svakom otvaranju. Dijete može da ima i RFID proizvode za otvaranje, bilo da se radi o narukvici, plišanoj igrački ili bilo čemu drugom.

Prepoznavanje registarskih tablica

Pierre prepoznaje podešene tablice i otvara kapiju ili rampu. Štaviše, može automatski da pokrene grijanje i upali svjetla u kući, ukoliko je to tvoja želja.

Upravljanje sigurnosnim bravama

Pierre može da sarađuje sa elektronskim sigurnosnim bravama, a možeš i da pratiš stanje vrata u aplikaciji.

Ograničen pristup

Možeš da podesiš da određeni korisnik može da pristupi objektu samo određenim danima ili u određeno doba dana. Isto tako možeš da podesiš i koje kapije i vrata može da otvori.

Automatsko upravljanje alarmom

Kada Pierre registruje da si stigao kući, automatski deaktivira alarm. Isto važi i u obrnutoj situaciji. Kada kreneš od kuće, Pierre će aktivirati alarm umjesto tebe – na taj način imaš jednu brigu manje, a neće se zaboraviti na alarm.

Evidencija

Pierre vodi evidenciju ulazaka, pa možeš precizno da vidiš ko je kad ušao ili izašao. Informacije su ti lako dostupne i možeš i da ih provjeriš unazad.

Ograničenje pristupa

Ograničenjem pristupa možeš dodatno da povećaš sigurnost i da spavaš mirnije. Najjednostavniji primjer je baštovan, koji može da otvori isključivo kapiju od bašte i šupu, ali na primjer ulazna vrata već ne. Ili primjer spremačice, koja može da uđe u kuću, ali joj nije omogućen pristup određenim dijelovima kuće (na primjer radnoj sobi).

Dodatno možeš da podesiš i pristup na vremenskoj bazi, recimo za radne dane ili za sezonske poslove (na primjer molerima, koji kreče kuću nedelju dana). Pristup može da se ukine u trenutku, ali može i da se podesi vreme isteka, nakon kojeg se pristup automatski onemogućuje.

Tablice vozila i dodatne opcije za komfor

Pierre automatski prepoznaje tablice na tvom autu i automatski otvara garažna vrata ili kapiju.
Može lako da se podesi i da sistem nakon prepoznavanja tablica automatski ugasi alarmni sistem, upali svjetla u kući i osigura podešenu temperaturu u domu.