Smart AS Solutions

Interfon

Interfon je jednostavan sistem, stoga smo se trudili, da ga ne zakomplikujemo bez potrebe – čak smo i pojednostavili postavljanje i korišćenje ovog uređaja.
Naš sistem omogućuje, da pored fiksnog telefona možeš da se javiš i preko mobilnog telefona i na taj način sa daljine da razgovaraš sa osobom koja ti stoji pred kapijom. Ukoliko želiš, možeš i da pustiš osobe unutra čak iako nisi kod kuće.

Interfon sa uobičajenim funkcijama

Osnovni koncept se ne mjenja. Imaš spoljnu jedinicu interfona sa kamerom, ako neko pozvoni, možeš da razgovaraš sa tom osobom i da je pustiš unutra.

Šta je onda novina?

Nisu potrebne ružne unutrašnje jedinice, jer interfon radi unutar Pierre aplikacije.

Prednosti:

  • Možeš da komuniciraš sa osobom koja stoji ispred kapije i možeš da je pustiš unutra, čak i sa daljine, bilo gdje da se nalaziš.
  • Nisu više potrebne unutrašnje jedinice interfona, ali ukoliko želiš jednu fiksnu tačku, možeš da postaviš elegantan tablet za ovu svrhu.
  • Nema novih aplikacija i dodatnih uređaja, možeš da koristiš Pierre za upravljanje cijelom kućom.
  • Pierre primjeti, kada je interfon aktivan, a aplikacija automatski ponudi opciju otvaranja kapije, što dovodi do još bržeg i komfornijeg korišćenja.

Kontrola pristupa

Interfon integrisan u aplikaciju

Nije potrebna dodatna jedinica. Interfon postaje dio mobilne aplikacije. Može da se kombinuje dodatnim podešavanjima, naređenjima.

Pristup interfonu sa daljine

Možeš sa daljine da pustiš u svoj dom goste, poslugu ili kurira, nakon što se uvjeriš da je bezbjedno otvoriti kapiju. Pomoću mobilnog telefona možeš i sa daljine da pričaš sa osobom koja stoji ispred tvojih vrata.

Puštanje osoba u zgradu sa daljine

Nisi kod kuće, ali ti neko stoji pred vratima. Nije problem, na interfon možeš da se javiš preko mobilnog telefona, bez obzira na to, gdje se nalaziš.

Elegantan tablet na zidu

Klasična unutrašnja jedinica interfona više nije potrebna. Ukoliko ipak želiš neku fiksnu tačku, možemo da postavimo elegantan tablet na zid, koji će funkcionisati kao interfon, ali pored toga može i da upravlja svim tačkama kuće.

Interfon zvoni na mobilnom telefonu ili tabletu

Zamisli idealnu situaciju, kada interfon zvoni na mobilnom telefonu ili tabletu, pa ne moraš više da ustaješ i odšetaš do unutrašnje jedinice, već možeš da se javiš i da otvoriš kapiju ili vrata iz fotelje.

Javi se, pričaj, otvori kapiju i kad nisi kod kuće

Zahvaljujući kameri, pomoću mobilnog telefona možeš da pratiš šta se dešava ispred tvoje kapije ili ulaznih vrata.
Ukoliko neko pozvoni, na mobilnom telefonu možeš da vidiš ko je, i jednim klikom možeš da otvoriš vrata ili kapiju osoblju, članovima porodice ili kuriru.