Smart AS Solutions

Alarm i kamere

Bezbjednost je veoma važna za sve nas, ali pored svakodnevnih obaveza često ne obraćamo dovoljno pažnje na nju. Pierre pomoću pametnog sistema za alarm i kamere čuva i tebe i tvoje vrednosti tako, što ga nećeš ni primjetiti.

Alarmni sistem

Kako bi pametan dom bio zaista udoban i komforan, neophodno je instalirati nekoliko različitih senzora. Klasični alarmni sistemi podrazumjevaju slične senzore, koje je često potrebno i duplirati, što naravno kvari izgled enterijera, komplikuje programiranje i stvara dodatne troškove. 

Pierre-ova alarmna funkcija sama po sebi zna više od bilo kog klasičnog alarmnog sistema na tržištu i ne zahtjeva dupliranje senzora, duplo više kablova ili dodatni uređaj.

Dodatna prednost je, što se aktivacija i deaktivacija alarma ne vrši klasičnim numeričkim kodom, već se može bezbjedno izvršiti sa mobilnog uređaja ili na potpuno automatizovan način.

Alarm i kamera

Integrisani alarmni sistem

Pierre je ujedno i alarmni sistem, a zna mnogo više od klasičnih bezbjednosnih sistema.

Automatizacija alarma

Bezbjednosni sistem koji nudi opciju automatizacije sa neograničenim brojem mogućnosti. Postoji mogućnost automatskog aktiviranja samo jedne zone, na bazi vremena. Ukoliko nema pokreta u kući, Pierre po potrebi aktivira alarmni sistem. Može da se podesi na primjer vikend ili večernji protokol.

Automatsko aktiviranje alarma

Podesi automatska podešavanja za alarm. Na primjer, prilikom napuštanja kuće može da se aktivira alarm, a pri povratku kući da se deaktivira. Pierre je komforan, štedi vrijeme i ne zaboravlja na alarm.

Daljinski pristup

Sa mobilnog telefona možeš da provjeriš, odnosno da aktiviraš ili deaktiviraš alarmni sistem po potrebi, bez obzira gdje se nalaziš.

Nijemi alarm

Možeš da podesiš i nijemi alarm – u tom slučaju dobijaš samo obavještenje na mobilni telefon, na primjer ako neko otvori ulazna vrata. Možeš da podesiš bezbroj nijemih alarma, kako bi sve bilo pod kontrolom i kad nisi kod kuće.

Senzor prisutnosti

Ukoliko Pierre ne registruje da je neko prisutan u kući, automatski aktivira alarm.

Integracija sistema kamera

Postojeća IP kamera ili DVR uređaj može veoma lako da se integriše u Pierre aplikaciju. Od sad možeš da pratiš dešavanja sa mobilnog telefona.

Kompleksni sistem alarma

Postoji mogućnost za višezonski sistem i za podešavanje složenih alarmnih zona, kao i za njihovo pojedinačno aktiviranje i deaktiviranje. Podesi razne nivoe alarma i čuvaj svoje dragocjenosti!

Panik taster

Može da se postavi na vidljivo ili skriveno mesto, pokreće unapred programirane funkcije, a dostupan je i preko mobilne aplikacije.

Posmatranje uživo

Bilo kad i bilo gdje možeš da pristupiš kamerama i da preko telefona posmatraš dešavanja u tvom domu, kancelariji, industrijskom objektu ili dvorištu. Maksimalna bezbjednost i potpuna kontrola.

Bilježenje događaja

Pierre u pozadini registruje i bilježi svaki događaj. U dnevniku unosa možeš pretražiti i filtrirati dešavanja.

Odloženi alarm

Svi znamo, da nije uvek prijatno trčati do alarma pri povratku, ili u žurbi napustiti kuću nakon aktiviranja alarma. Zato, za komfornu aktivaciju i deaktivaciju, možeš da podesiš odloženi alarm.

Pametni sistem za alarm i kamere

Svima nam se dešava da se tek na kraju ulice sjetimo da nismo aktivirali alarm i morali smo da se vraćamo. Poznata ti je situacija? Još je gora verzija, kad sjediš na poslu i ne možeš da se sjetiš, da li je aktiviran alarm.

Pierre otvara novo poglavlje u tvom životu!

Pomoću mobilne aplikacije možeš sa daljine da provjeriš, da li je alarmni sistem aktivan, a možeš i da ga aktiviraš ili deaktiviraš po potrebi.
Pored toga, automatizacija alarmnog sistema je izuzetno jednostavna. Nekoliko primjera za opcije podešavanja:

Kad zaključaš vrata, alarm se automatski uključuje.

  • Kad stigneš kući, sistem se gasi.
  • Možeš da podesiš sistem tako, da se alarm automatski aktivira, ukoliko senzori ne registruju pokret u kući na primer dva sata.
  • Postoji mogućnost za podešavanja na vremenskoj bazi. Može unaprijed da se podesi, da se određene zone aktiviraju u dato vrijeme uveče, a da se deaktiviraju prije vremena buđenja.

Broj mogućnosti je praktično neograničen. Pored nadzora Pierre alarmnog sistema ćeš uvek biti siguran/na.

Automatska bezbjednost

Kompleksne potrebe vezane za alarmni sistem

Ponekad postoje izuzetno kompleksne potrebe u vezi podešavanja alarmnih sistema, bez obzira da li se radi o domaćinstvu ili o industrijskom pogonu.
Pierre ispunjava i najneobičnije zahteve.

Unutar jedne zgrade možeš da kreiraš više alarmnih zona. Zone možeš i pojedinačno i kombinovano da aktiviraš i da na taj način čuvaš najvažnije vrijednosti. Čak i pored složenog korišćenja zgrade, sistem može da se podesi na optimalan način.

Takođe, postoji mogućnost za podešavanje više nivoa alarmiranja. Postoje situacije, u kojima želiš samo da dobiješ obavještenje o dešavanjima u kući – na primjer ako neko od ukućana otvori neka vrata ili se dijete vrati iz škole. U ovakvim slučajevima je dovoljno, da ti stigne obavještenje na telefon.

Pierre može da te obavjesti praktično o bilo kom događaju, na primjer ako neko upali određeno svjetlo ili pokrene neki od uređaja u kući. Suština je, da nema potrebe da koristiš sve opcije, ali imaš mogućnost da odabereš one, koje će doprinjeti bezbjednosti i komforu tebe i tvojih ukućana. Pierre pruža rješenje za sve i može stopostotno da služi tvojim potrebama.

Integracija sistema kamera

Sistem kamera može lako da se integriše u Pierre sistem. Snimak kamera možeš uživo da pratiš sa telefona pomoću Pierre aplikacije, bilo gdje da se nalaziš.

Za korišćenje gore navedene funkcije potrebna je samo IP kamera ili DVR sistem, koji se lako i brzo povezuju sa Pierre aplikacijom.