Smart AS Solutions

Funkcije

Pierre kontroler

Cijelom kućom / zgradom, a čak i sa više zgrada može da se upravlja jednom aplikacijom, koja je jednostavna, intuitivna i logična.

Ulazak

Otvoriti kapiju, ulazna vrata i ući u stan – potpuno uobičajen proces, zar ne? Ali se sigurno desilo i tebi, da ti ključ nije bio pri ruci...

Rasvjeta

Adekvatna rasvjeta u tvom domu „oblači“ prostoriju, ističe boje i teksture, a može čak i da utiče na tvoje raspoloženje i zdravlje.

Interfon

Moderan interfon. Upravljanje sa daljine i komunikacija sa osobom ispred vrata, puštanje osobe unutra.

Grijanje i hlađenje

Upravljanje klima-uređajem i sistemom za grijanje sa daljine. Kompatibilan sa svim sistemima grijanja/hlađenja.

Alarm i kamere

Pored Pierre-a nije potreban poseban alarmni sistem, jer Pierre zna mnogo više od klasičnih alarma. Jednostavno aktiviranje i deaktiviranje, više opcija rada.

Bezbjednost

Problemi mogu da te neprijatno iznenade kad ih najmanje očekuješ – a tek poslije uviđaš, koliko bi lakša opcija bila prevencija.

Navodnjavanje

Tajna prelijepe bašte je u odgovarajućem navodnjavanju.

Sauna i bazen

Pierre sve pripremi na vrijeme, uključi, zagrije, i na taj način obezbjedi još prijatniji wellness doživljaj u domu nakon napornog radnog dana.

Roletne

Odgovarajućim zamračenjem se štiti, grije ili hladi dom. Pierre omogućuje potpuno automatizovano zamračenje na bazi dijela dana, vremenskih uslova ili potreba korisnika, na personalizovan način.

Ušteda energije

Pierre pomaže u očuvanju zelenijeg svijeta. On isključi svjetla kada nisu potrebna, čini grijanje i hlađenje ekonomičnijim. Jednom riječju, Pierre čuva i okolinu i budžet korisnika.